Cookies- & Privatlivspolitik

Databeskyttelsespolitik

Behandling af persondata ved tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du dit samtykke til, at vi må kontakte dig pr. email med nyhedsbreve og tilbud. Vi opbevarer og anvender din email-adresse, så længe det er relevant, eller indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage emails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette gør du enten ved at benytte afmeldingslinket i bunden af vores emails til dig eller ved at kontakte os på mz@metteziegler.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af persondata ved køb

Når du gennemfører et køb, bliver du bedt om at oplyse følgende persondata, som er nødvendige for, at handelen kan gennemføres:

  • Navn/Firmanavn
  • Adresse
  • Email-adresse
  • Telefonnummer
  • Evt. CVR-nummer
  • Evt. betalingsoplysninger

Disse persondata er nødvendige for, at vi kan opfylde vores del af handelen. Desuden skal regnskabs-materiale ifølge gældende lovgivning gemmes i 5 år, hvorefter de slettes.

Datasikkerhed

Vi behandler dine persondata sikkert, konfidentielt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder GDPR-persondataforordningen og GDPR-databeskyttelsesloven. Dine data bliver udelukkende anvendt til det formål, de er indsamlet til, og bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Tredjeparts databehandling

Vi anvender følgende tredjepartsbehandling af persondata:

Nyhedsbreve: Mailchimp, Sleeknote, Simplero
Webshop: Simplero
Betalingsgateway: Stripe
Regnskabssystem: Dinero
Cookies: Cookiebot

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at også de overholder gældende regler om beskyttelse af dine persondata.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine persondata vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til databeskyttelsesansvarlig:

Indehaver Mette Ziegler

Mette Ziegler ApS
CVR: DK36477954
Skovfogedvej 1
3550 Slangerup
+45 40130084
mz@metteziegler.dk

Du kan også henvende dig for at få rettet eventuelle fejl, få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet), få begrænset behandlingen af eller slettet dine persondata.

Alt, hvad vi har liggende af persondata i forbindelse med gennemførelse af vores ydelser til dig, bliver slettet senest 6 måneder efter afslutning af din sag.

Sletningen efter 6 måneder gælder ikke din tilmelding til vores nyhedsbrev, der fortsætter, så længe det er relevant, eller indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage emails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette gør du enten ved at benytte afmeldingslinket i bunden af vores emails til dig eller ved at kontakte os på mz@metteziegler.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Sletningen efter 6 måneder gælder heller ikke regnskabsoplysninger, som ifølge gældende lovgivning skal opbevares i 5 år.

Anvendelse af cookies

Vi anvender cookies i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev. Dette er en nødvendighed for at få systemet til at virke. Vi anvender ikke cookies til at holde øje med din trafik på vores website.

For at sikre, at vores anvendelse af cookies er i overensstemmelse med gældende lovgivning, har vi indgået aftale med tredjeparts databehandler Cookiebot.

1. januar 2020

Mette Ziegler ApS
https://rightjob.dk
https://www.metteziegler.dk

Indehaver Mette Ziegler
+45 40130084
mz@metteziegler.dk

Nyhedsbrev

Modtag mini-guide om følelser:

Sådan forløser du ubehagelige følelser og vender tilbage til Feel Good!

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med inspiration til fremkaldelse og forædling af dit talent.